Maan Amsterdam

Vier jouw geluk samen met Maan Amsterdam

Over Maan Amsterdam

Maan Amsterdam is opgericht door Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken, vriendinnen sinds de kleuterklas en eigenaressen van Maan Amsterdam sinds 2017.

Onze visie

De visie van Maan Amsterdam is dat onze zwangerschaps- en babyproducten jou een wow-gevoel moeten geven. De zwangerschap en babytijd is bijzonder en gaat snel voorbij. Voel daarom de liefde en die roze wolk een beetje extra met een Maan Amsterdam product. 

Wij vinden kwaliteit en uitstraling erg belangrijk en willen dat onze producten er uit springen, zowel qua materiaal, vormgeving en gebruik. Maan Amsterdam producten hebben daarom een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren waardoor ze veel mensen aanspreken en daarmee ideale cadeautjes zijn. Vier jouw geluk samen met Maan Amsterdam!

De naam Maan Amsterdam

Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoegsel van de eerste letters van onze voornamen: Marieke en Anoek. Omdat we op het moment van bedenken een weekendje in Amsterdam waren, besloten we dat Maan Amsterdam dé naam moest zijn voor ons merk.

Verkooppunten

Maan Amsterdam producten zijn verkrijgbaar bij diverse leuke retailers. Bekijk hier een lijst met alle verkooppunten.

Sinds 2018 is ons zwangerschapsdagboek ook verkrijgbaar in Engels, Duits en Frans via Amazon.

Heb jij een winkel en ben je geïnteresseerd om Maan Amsterdam op te nemen in jouw assortiment? Stuur ons dan een mailtje via info@maanamsterdam.nl