Vaderdag cadeau top 10

Cadeaus voor vaders zijn altijd weer lastig. Wat is een origineel cadeau voor vaders? Nadat we al eerder een lijstje met favoriete moederdag cadeaus samenstelden, gingen we nu voor vaderdag aan de slag. In deze blog vind je een vaderdag cadeau top 10 die we voor jou samenstelden. Daarnaast vind je nog veel meer cadeau ideeën. Daar moet vast wat voor je tussen zitten!

  1. sieraad
  2. barbecue accessoires
  3. bier- of whisky pakket
  4. boek voor vaderdag
  5. geurtje voor vaderdag
  6. budgetplanner
  7. gereedschap voor vaderdag
  8. planten of groen
  9. geef muziek!
  10. tuin accessoires

Sieraad voor vaders

Heb je een vader die van sieraden houdt? Een sieraad voor vaders is helemaal hip. Je kunt ook een persoonlijk sieraad laten maken. Een armband of sleutelhanger met initialen van de kinderen bijvoorbeeld.

Barbecue accessoires

Heb jij een vader die graag barbecuet? Dan zijn een aantal mooie barbecue accessoires een top cadeau. Dit wordt vast erg gewaardeerd! Denk aan een mooie, leren schort met een bijpassende leren handschoen. Een receptenboek waar hij zijn favoriete recepten voor de barbecue in kan bundelen én waar jij jouw favoriete barbecue recept alvast in kunt doen. Een barbecue of stoere barbecue accessoires zijn een perfect vaderdag cadeau.

Drankpakketje

ZHeb jij een vader die wel van een drankje houdt? Stel een pakket samen met een aantal speciaal biertjes of kies een wiskey pakketje. Een lekker kaasje of stuk worst erbij en je hebt een cadeau waar elke vader blij van wordt! Een vaderdag cadeau met bier is één van de populairste vaderdagcadeaus waar elk jaar weer veel vaders blij mee worden gemaakt!

Drinkt je vader geen alcohol maar is hij een echte koffieliefhebber? Maak een koffiepakket met daarin een paar bijzondere soorten koffiebonen.

Geef een boek voor Vaderdag

Heb je een vader die van lezen houdt? Misschien weet je of hij nog een boek op zijn lijstje heeft staan wat je kunt geven. Of ga eens naar de boekwinkel en kijk eens bij het genre boeken wat hij graag leest. Misschien kun je zelf een mooi boek kiezen. Bewaar voor de zekerheid het bonnetje, dan kun je het altijd ruilen als hij het boek al gelezen heeft. Geef er een magnetische boekenlegger bij cadeau om je cadeau helemaal af te maken.

Geurtje voor Vaderdag

Klinkt afgezaagd, maar een heerlijk geurtje blijft toch altijd fijn om te krijgen. Ga je voor het geurtje wat hij altijd heeft, of kies je juist iets nieuws? Een geurtje is perfect te combineren met iets persoonlijks. Koop wat lekkers voor bij de koffie of neem een zak bijzondere koffiebonen mee.

Geef een budgetplanner

Heb jij een vader die van plannen en bijhouden houdt én die over de financiën gaat? Koop een budgetplanner zodat hij heel gericht zijn financiën kan bijhouden en doelen kan stellen. Met onze nieuwe budgetplanner heeft hij binnen no-time een handig overzicht gemaakt!

Gereedschap voor vaderdag

Heb je een handige vader? Dan is gereedschap altijd een goed idee. Is jouw vader niet zo handig? Dan is gereedschap misschien wel net zo'n goed idee. Ook dan is het fijn om wat gereedschap te hebben liggen. Kijk eens voor een handig basissetje met schroevendraaiers of een extra lange meetlint van Stanley.

Planten of groen

Heb je een vader die groene vingers heeft? Rijd eens naar het tuincentrum en kijk eens voor een paar mooie planten of andere handige dingetjes voor in de tuin. Een nieuwe snoeischaar bijvoorbeeld.

Geef muziek!

Is jouw vader ook een muziekliefhebber? Geef hem 'iets' met muziek. Kijk eens voor een draadloos speaker waar hij zijn eigen muziek op kan afspelen. Ideaal, als hij klaar is met douchen kan hij hem zo meenemen de woonkamer in. Is jouw vader een echte klusser? Dan zou hij een bouwradio vast te gek vinden.

Tuin accessoires

Vaders houden vaak van praktisch! Wat mooie en tegelijk handige accessoires voor in de tuin zijn dan ook ideaal om te geven voor vaderdag. Wat dacht je van een mooi vogelhuisje, een regenmeter, een insectenhotel of een drinkbakje voor vogels? Ben je zelf heel handig? Dan kun je zelf misschien wel een mooi vogelhuisje of insectenhotel maken. Zo wordt je cadeau extra speciaal.

Vaderdag cadeau tips

Dit waren onze top 10 vaderdag cadeau tips. Heb jij nog andere leuke cadeautips voor vaderdag? Laat het hieronder in een reactie weten!