Paperclips bloem - 20 stuks - goud

€ 9,95

Op voorraad, levertijd 1 dag

Lengte: 70 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 20 mm
Productinformatie "Paperclips bloem - 20 stuks - goud"

Met deze originele paperclips vrolijk je elk papier, planner of kaart op!

Het doosje bevat 20 goudkleurige paperclips in de vorm van een bloem. Mooi om te gebruiken in je agenda, bij een wenskaart of uitnodiging. Ook een leuke toevoeging aan bedankjes of cadeaus.

Aantal paperclips: 20 stuks
Vorm: bloem
Afmeting paperclip: 29x29 mm
Afmeting doosje: 7x7x2 cm

Ook verkrijgbaar in andere vormen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ook verkrijgbaar in:

Paperclips kat - 20 stuks - goud
Met deze originele paperclips vrolijk je elk papier, planner of kaart op!Het doosje bevat 20 goudkleurige paperclips in de vorm van een kat. Mooi om te gebruiken in je agenda, bij een wenskaart of uitnodiging. Ook een leuke toevoeging aan bedankjes of cadeaus.Aantal paperclips: 20 stuksVorm: katAfmeting paperclip: 31x24 mmAfmeting doosje: 7x7x2 cmOok verkrijgbaar in andere vormen.

€ 9,95
Paperclips ring - 20 stuks - goud
Met deze originele paperclips vrolijk je elk papier, planner of kaart op!Het doosje bevat 20 goudkleurige paperclips in de vorm van een ring. Mooi om te gebruiken in je bruiloftplanner, bij een wenskaart of huwelijksuitnodiging. Ook een leuke toevoeging aan bruiloft bedankjes of cadeaus.Aantal paperclips: 20 stuksVorm: ringAfmeting paperclip: 36x24 mmAfmeting doosje: 7x7x2 cmOok verkrijgbaar in andere vormen.

€ 9,95
Paperclips vlinder - 20 stuks - goud
Met deze originele paperclips vrolijk je elk papier, planner of kaart op!Het doosje bevat 20 goudkleurige paperclips in de vorm van een vlinder. Mooi om te gebruiken in je agenda, bij een wenskaart of uitnodiging. Ook een leuke toevoeging aan bedankjes of cadeaus.Aantal paperclips: 20 stuksVorm: vlinderAfmeting paperclip: 38x32 mmAfmeting doosje: 7x7x2 cmOok verkrijgbaar in andere vormen.

€ 9,95
Paperclips ster/maan - 30 stuks - goud
Met deze originele paperclips vrolijk je elk papier, planner of kaart op!Het doosje bevat 30 goudkleurige paperclips in de vorm van een ster met maan. Mooi om te gebruiken in je agenda, bij een wenskaart of cadeautje. Ook een leuke toevoeging aan geboortekaartjes. Je kunt kiezen of je de maan of de ster voorop doet.Aantal paperclips: 30 stuksVorm: ster met maanAfmeting paperclip: 25x25 mmAfmeting doosje: 7x7x2 cmOok verkrijgbaar in andere vormen.

€ 9,95
Paperclips hart - 30 stuks - goud
Met deze originele paperclips vrolijk je elk papier, planner of kaart op!Het doosje bevat 30 goudkleurige paperclips in de vorm van een hartje. Mooi om te gebruiken in je agenda, bij een wenskaart of uitnodiging. Ook een leuke toevoeging aan geboortekaartjes of huwelijksuitnodigingen.Aantal paperclips: 30 stuksVorm: hartAfmeting paperclip: 25x23 mmAfmeting doosje: 7x7x2 cmOok verkrijgbaar in andere vormen.

€ 9,95