Weekplanner incl. stickervel - Eclipse

€ 16,95

Op voorraad, levertijd 1 dag

Lengte: 300 mm
Breedte: 210 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Weekplanner incl. stickervel - Eclipse"

Met deze weekplanner vergeet je nooit meer afspraken en to do's! De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil.

Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren.

De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes aan te geven.

De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken en is ongedateerd. Het design is modern en heeft fijne neutrale kleuren. De planner bevat 4 verschillende pagina's die worden herhaald.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ook verkrijgbaar in:

Weekplanner incl. stickervel - Universe
Met deze weekplanner vergeet je nooit meer afspraken en to do's! De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil.Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren.De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes aan te geven.De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken en is ongedateerd. Het design is modern en heeft fijne pastelkleuren. De planner bevat 4 verschillende pagina's die worden herhaald.

€ 16,95
Familie weekplanner incl. stickervel
Deze weekplanner is speciaal ontwikkeld om te gebruiken als gezin en bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil. Per gezinslid kun je een kolom gebruiken om de geplande activiteiten per week bij te houden. Ook is er een kolom 'voor het hele gezin' om de gezamenlijke activiteiten te noteren. Elke week bevat een handig notitievak voor to do's of boodschappenlijstjes. De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes aan te geven. De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 66 weken en is ongedateerd. Je kunt dus beginnen wanneer je wil en zelf de data bij de dagen schrijven.Het design is modern en heeft fijne pastelkleuren. Een musthave voor elk gezin!

€ 16,95
Werkplanner - to do notitieblok - A4 - lila
Op deze handige werkplanner schrijf je per dag of week (zelf te bepalen) al je 'to do's', taken en afspraken. Ook is er ruimte om andere dingen te noteren in de vakjes 'overig' en 'notities'. De indeling in vakken maakt het notitieblok handig in gebruik en overzichtelijk. Het blok bevat 50 vellen, A4 formaat, van fijn beschrijfbaar 80 grams papier die afscheurbaar zijn. De achterzijde bestaat uit stevig karton. Een musthave voor op het werk of om thuis te gebruiken. Het fijne, frisse design staat ook nog eens heel leuk op je bureau, tafel of aanrecht!Ook verkrijgbaar in Eclipse design.

€ 9,95